från slott till koja...

Har varit bortresta i helgen, till trakterna på rätt sida om Vättern. Åkte bland annat till Läckö slott utanför Lidköping. Det är mitt favoritslott tror jag, gillar att åka och titta på slott. Just Läckö slott har dessutom en speciell plats i hjärtat eftersom maken och jag gifte oss där. När vi var där så var det givetvis bröllop på gång, det var ju ändå pingsthelg och när vi gick runt där och tittade kom mycket av minnena från vår egen bröllopsdag tillbaka. Det var en mycket mysig dag, kanske till och med härligare än då vi gifte oss eftersom vi då var så trötta och stressade att vi knappt kunde njuta av dagen.

Solen sken, himlen var blå och vi hade med oss en picknick-korg. Slottet är så vackert där det ligger bredvid Vänern att det nästan är svårt att ta in när man står framför det. Det är dessutom ett riktigt gammalt herresäte, redan under slutet av 1200-talet lät biskopen i Skara uppföra borgen som Magnus Gabriel De la Gardie under mitten av 1600-talet byggde förändrade till det utseende det har idag. Man känner verkligen historiens vingslag vart man än vänder sig på Läckö slott och inspirationen verkligen flödar när man insuper den härliga miljön som detta gamla praktverk ger....



en fin liten jumper eller två?

När jag får 123 kronor över ska jag skynda mig att beställa den här boken. Jag såg den får några månader sedan på akademibokhandeln och bläddrade igenom den och blev förälskad. Jättefina bilder, inspirerande och inte alltför svåra mönsterbeskrivningar vad det verkade som. Framförallt, bara -30, -40 och -50-talsmodeller. Kan det bli bättre? Måste se till att skaffa hem den snart för det vore trevligt med lite gammaldags inspiration även till sticksaker. Nu är jag inte vidare bra på stickning, men det kan man ju alltid ändra på. Det är nog när jag tänker efter dags att göra det, stickningsexpert, det låter ju bra det! (Haha, ska man satsa på att kunna något kan man lika gärna satsa högt på en gång.)






(Hittade tyvärr ingen större bild, den här kommer från bokus.se)

prickig kjol.....

Idag hade jag en favorit på mig som jag nästan glömt bort. Den prickiga kjolen kommer från mormor och är en perfekt sommarkjol eftersom den är i ett svalt bomullstyg och vidden i kjolen gör att man med jämna mellanrum kan få en svalkande bris uppför låren, till skillnad från alla pennkjolar jag envisas med att ha på mig som lätt gör att man känner sig instängd och svettig när det är varmt ute. Nej, pennkjol gör sig allt bäst på våren och hösten...

Till kjolen upptäckte jag att mitt andra mormorfynd, den vita blusen med spets, funkade väldigt bra. Den svarta boleron provsydde min mor innan hon sydde boleron i siden-organza som jag bar till brudklänningen när jag gifte mig. Boleron är i linne och är väldigt skön att ha på sig när man vill vara lite mer klädd trots att det är varmt ute. Jag sydde en likadan i denim förra sommaren som passar till den här kjolen med hängslen, känns nästan som en affärskvinne-dräkt, fast lite coolare eftersom det är denim. Denim är ju alltid den cooles alternativ, inte sant? ;) 






Medelhavsfisk...

Igår åt vi fisk i foliepaket till lunch, det var så otroligt gott och tillsammans med solen och värmen kändes det nästan som vi satt på en uteservering i grekland istället för på trappen i skuggan av klängväxten som snirklar sig upp för snickarglädjen. Receptet är jätteenkelt och väldigt anpassningsbart till vad man har hemma. Detta är dock den ultimata versionen enligt mig. Oliverna och de soltorkade tomaterna gör att det blir en härlig medelhavskänsla till fisken. Det är väldigt gott också att lägga i lite fetaost, men det hade jag ingen hemma igår....


vit fisk (t.ex torsk eller kolja)
purjolök
färsk fänkål
soltorkade tomater
kalimata oliver
vitlök
smör
olivolja
salt och peppar

tag ett lagom stort folieark, lägg på först hackad purjolök, sen fisken (Vi brukar göra ett paket per person, vilket är bra om man vill ha lite olika saker i, maken till exempel gillar inte fänkål.), lägg på fänkålen skuren i lagom stora bitar, hackad soltorkad tomat och till sist oliverna. Det är bäst att kärna ur dem innan, jag gör det genom att pressa bredsidan av kniven på dem och sedan tar jag ut kärnan med fingrarna, men det finns ju sådana där fancy olivurkärnare nu för tiden också. Vad som helst bara inte färdigurkärnade, för de är vidriga och enligt mig förtjänar de inte att kallas oliver. Ringla sedan på lite olivolja, lägg en klick smör på allt och pressa över vitlök samt salta och peppra. Skjuts in i ugnen i ca 30-45 min i typ 200 grader C, eller tills fisken är vit rakt igenom. Hade faktiskt inte så god koll på tiden om jag ska vara ärlig.

Servera med basmatiris och lite pressad citron.  Oj, så gott!

Att förgylla sin vardag.....

Har haft lite för mycket att göra nu senaste veckan och har inte helt återhämtat mig från förra veckans förkylning på grund av det. Finns inget mer frustrerande än att vara väldigt trött och samtidigt veta att man inte får vila ut föränn flera dagar senare. Idag är det äntligen den dagen då inget är inbokat så lite vila skulle kunna gå att ordna.  Men då är jag istället så uppjagad att jag vaknar vid sju och kan inte somna om, trots tröttheten är jag rastlös som tusan. Frustrerande då att inte ha lite härligt saftig koisklitteratur att läsa. Det är ju det den är till för (i mitt fall iallafall), att stressa av och få mig att tänka på annat....Men jag tror jag får en i brevlådan idag för jag köpte en Casino roman som jag inte har på tradera i förra veckan. Fantastiskt, nu har jag bara fyra kvar tills samlingen är komplett.

Istället för att läsa om rucklande grevar och oskyldiga damer i nöd så kanske en morgonstrosning i trädgården funkar lika bra. De här vackra blommorna finns därute nu i massor (Vad är det för sort? Några olika slags pingstliljor kanske?), även om det kanske är synd att plocka blommorna, för de håller ju längre om de får stå kvar, kunde jag inte motstå att göra det igår. Det är något speciellt med snittblommor inomhus i buketter. De fyller hela rummet med en honungssöt doft och ger glädje när man tittar på dem. Kristallvasen har jag fått från min mormor, det är så fint när solens strålar förändras genom kristallen och lyser upp duken på bordet. Tänk ändå med vilka små medel man kan förgylla sin vardag!









Fish 'n' chips!

Ikväll åt maken och jag fish and chips till middag. Det är så nedrans gott. Och efter att ha provat fish and chips på en mängd olika pubar runt om i Sverige har vi kommit fram till att vi lagar den godaste själva. Nu när man återigen kan äta torsk utan dåligt samvete så jublar "fish'n' chips magen". Jag brukar dubbelpanera fiskbitarna precis när klyftpotatisarna är färdiga och steka dem i olivolja blandat med smör. Till det har vi kokta gröna ärtor, HP sås och remouladsås och en god öl.

Jag gjorde en riktigt god remoulad-sås för första gången. Nu har jag inga riktiga måttangivelser eftersom jag gjorde lite på känn. Men receptet är ungefär såhär. (Fy tusan att man ätit köpt remoulad innan, ren lathet alltså och never again säger jag)

4 msk grekisk yogurt
4 msk majonäs
2 msk bostongurka
1 msk senap
lite citron ca 2 msk
salt
peppar





(Det hade nog varit ännu godare om jag hade haft kapris i, men det hade jag inte hemma. Men det var försvinnande gott som det var ändå.)

Pin-curls under rosa siden....

Det är väldigt spännande känsla tycker jag när man lagt pin curls och går och väntar på att det ska torka. Man vet ju inte hur det ska bli, om man lyckats eller ej. Jag lägger inte ut någon bild på resultatet, eftersom det inte blev riktigt som jag planerat.  Men ibland kanske det inte handlar om resultat utan om vägen dit. Det gäller både hårstyling och livet i allmännhet tror jag, och vägen till lockigt och vågigt hår är spännande. Skulle man bott kvar i Göteborg och varit hemfallen åt ordvitsar skulle jag skrivit att den var hårresande.

Sidenscarfen färgade jag samma morgonsom jag lade håret, eftersom det var så soligt ute torkade den på bara 10 minuter. Maken hade en färgning igång (Jobbar ju med sånt...) och jag lät den lilla sidenbiten slinka med eftersom det var ett rosa färgbad.

Det blev bra resultat av en ingivelse.

Scarfen har precis rätt storlek för att knytas om håret utan att det blir en jättestor knut som sitter och stör i nacken...Den blev så bra att jag skyndade mig att göra iordning ett extra färgbad och gjorde en likadan fast blå som himlen.







böcker, böcker...

Hittade några böcker på Amazon som jag skulle vilja ha och förmodligen någon gång när jag lyckats spara ihop en liten peng kommer att köpa. Böcker kan man aldrig ha för mycket av (Förutom när man flyttar!) och speciellt inte när det gäller den här typen av böcker. Stora glassiga bilder, inspirerande och mysiga. Bara att drömma sig bort.








Den här vill jag ju givetvis ha med, tänkte köpa den när vi var till Sivletto i förra veckan men tyvärr var de slut.




Jag blev så hårinspirerad att jag fixade lite extra med håret idag. Färgade det......Brunt....Men inte med samma färg som jag brukar Colorance 3N (mörkbrun, nästan svart) utan 5N (som skulle vara ljusbrun, men som blev en riktigt snygg mörk brun i slutändan). Har en liten plan att bli mer naturell i hårfärgen, men eftersom jag färgat det så mörkt tidigare så är det en gradvis process, vill ju inte ha randigt hår. Tror nog att jag har mellanbrunt hår i verkligheten och det är väl åt det hållet jag vill...Eller en mjuk chokladbrun kanske...

Efter jag färgat klart i morse slog jag på stort och gjorde pin curls. Men, eftersom jag inte har någon vidare vana (rättare sagt ingen alls) så blev det lite sisådär. Men nu har jag bestämt mig för att bemästra tekniken till fulländning. Längtar tills jag har råd att köpa ovanstående böcker men tills dess ska jag träna på egen hand. Skam den som ger sig för fasiken..När jag köpte hårfärgen hade frisören rea på ett mousse från Lóreal som jag köpte och använde när jag lade pin curlsen, men jag tror jag måste skaffa lite läggningsvätska eller något att spraya på för att fixera det lite bättre. För det blev lite yvigt och burrigt. Inte riktigt så som jag tänkt. Men men, det blev iallafall hyfsat och lite roligare än vanligt rakt..

Röd kjol med hängslen och en liten spetsig blus.....

En av mina favoritkjolar är den här, jag sydde den förra sommaren men lade aldrig upp någon bild, tror jag lade upp en i samma modell i denim istället. Själva modellen är väldigt lik de pennkjolar jag brukar sy och jag fick inspirationen till den en gång när jag tittade på Sex and the city. Det var det avsnittet då Carrie ska på "jury-duty" och Berger kysser henne på en trappa. Men det är inte kjol hon har på sig då utan ett par byxor som slutar under bysten med tillhörande hängslen. De är verkligen snygga, borde ta och rita en sån modell nu när jag faktiskt börjat med byxor igen efter en kjolperiod som varat i flera år.









Blusen fick jag av mamma för några veckor sedan, hon hade hittat den i mormors gamla hus i någon garderob. Gillar den verkligen för bomullstyget är i riktigt tunn fin kvalité och spetsen över bysten gör att man känner sig extra tjusig. När jag gick igenom fotona jag tog för att kunna visa hur fint blommöstret i spetsen är insåg jag vad svårt det var att ta bilder med fokus där som inte gjorde att jag såg ut som värsta "byst-drottningen". Till slut hittade jag iallfall några där vinkeln inte var så extrem. Inte för att jag skäms för att vara storbystad men man behöver ju inte lägga ut en stor bild-kavalkad på sina behag.

Kom osökt att tänka på scenen i "The Aviator" då Howard Hughes får en film stoppad av censuren för att det var för mycket byst exponerad på den kvinnliga stjärnan (undrar om det inte var Mae Wests byst det rörde sig om) och de överklagar genom att visa upp stora förstoringar på andra byster från filmer som gått igenom censuren och gör en matematisk jämförelse mellan dem.






(...Hursomhelst....Jag tycker den där spetsen är så söt och fin att jag blir glad bara jag tittar ned en smula.)

äktenskapliga kompromisser....

Äktenskap är fyllt av kompromisser. Ett exempel på en sådan kompromiss kan gälla vad man käkar om man är ute på en tur och inte varit så duktig att man packat matsäck. Borde faktiskt packa matsäck oftare när vi är ute och åker, men på något sätt glöms det ofta bort på grund av allt annat som skall kommas ihåg.

Snabbmat är ju egentligen inget att hänga i julgran, men ibland på sitt äckelsätt kan det vara riktigt smaskens. På västkustsidan av Sverige brukar det bli en "Hel special med räcksallad", men på den andra sidan verkar det inte finnas lika många ställen som kan göra en "Hel special" att vara stolt över (Absolut bästa stället för en sådan finns på korvkiosken utmed E20 precis norr om Allingsås.) därför får ofta numer korvmojjen falla till föga för hamburgerhaket.

Men......Jag avskyr Macdonalds, Burger King med egentligen fastän inte lika mycket. Därför propagerar jag alltid för Max, det är ju iallafall svenskt och enligt min mening godare än båda ovanstående. Något som min make förnekar å det skarpaste varje gång vi börjar bli hungriga på vägen och letar efter ett ställe och stanna på. En räddare i nöden blir ju då de ställen som blivit välsignade med både Max och MacDonalds nära varandra, såsom södra infarten till Nyköping där vi stannade igår. Även om man kan undra hur det kan bära sig att ligga sin konkurent är det ju bra för oss för då kan maken få sin amerikanska-kapitalist-hamburgare (Något som inte uppskattas när jag påpekar det men man måste ju få retas.) och jag kan få min härliga svenska helylle-dito.


(Egentligen borde vi bojkotta alla de där kedjorna, om man kommer ihåg Uppdrag granskning för några år sedan då de tog upp hur de uttnyttjade papperslösa som städade svart under extremt dåliga förhållanden och dåliga löner. Men ibland har hungern ingen lag. Usch vad hemskt egentligen. Dålig moral kan inte bra för matsmältningen, men samtidigt kan man ju inte bojkotta allt här i världen och vi har ju redan några bra bojkottningar igång....Det får räcka med det tills vidare...)

Road tripp....

Igår var vi ute på en dags-roadtripp. Åkte till Stockholm för att fixa frisyren hos Kajsa på Sivletto, det var på tiden inte för att det syntes så mycket på mitt långa hår förutom det att det var slitet. Men maken började faktiskt se ut som ett troll. Nu är det rejält snaggat på sidorna så det ska nog hålla ett tag tills nästa gång vi åker upp. Förutom frisyrfixning på söder skaffade vi mer te vilket var välbehövligt. Hade verkligen kommit ned till bottenskrapet i tehyllan, och drack i över en vecka tesorter som inte tagit slut av en anledning. OH my lord vilken plåga. Men nu är ordingen återställd. Earl Grey Special, Sir Johns Blend, Söderblandning, mitt favorit ceylon Lovers leap och så en liten bonus Söt Apelsin. Brukar alltid ta med en extra förutom de gamla vanliga sorterna, en jag inte smakat förr. Det är roligt att utveckla sina smaker. Ibland blir det bra ibland inte. Söt apelsin visade sig vara väldigt gott, men man måste vara på rätt humör när man dricker det. Apelsinhumör....



Trots gemensam förkylning klarade vi av trippen väldigt bra, med hjälp av panodil och massa nässpray det vill säga. Tack och lov för moderna hjälpmedel.

fel på syftningen...

Upptäckte ett ganska rejält syftningsfel i mitt förra inlägg om Victoria and Albert museum. Har ju aldrig varit där (på museet alltså) utan det var ju i London jag menade att jag var när jag inte var intresserad av annat än leksakerna på Harrods. Så knasigt det kan bli med orden ibland. 

Har blivit förkyld nu och har legat och tyckt synd om mig hela dagen och kommer fortsätta med det ett tag till. Tyvärr har maken blivit sjuk också, vilket verkligen inte är bra för att vara sjuk samtidigt gör ju att man inte får den omvårdnaden man brukar få när sjukdomar infaller. Vi måste verkligen bli friska snabbt också för på onsdag är det meningen att vi ska åka till Stockholm, måste klippa oss och köpa te. Det vore verkligen synd att skjuta på för Söderblandningen har varit slut jättelänge och mitt hår, ja, det behöver verkligen klippas....



En vacker klänning!

Jag skulle vilja åka till Victoria and Albert Museum i London. Nästa gång jag kommer till London ska jag se till att klämma in ett besök. Har varit där förut men jag var bara 5 år och knappast intresserad av museum då. Det enda jag kommer ihåg från den resan är är leksaksavdelningen på Harrods.

Victoria and Albert museum hade under början av 2008 en vad som verkar vara jättefin utställning om couture mellan -47 och -57. De har fortfarande kvar massa rolig information om den på hemsidan, mycket fina bilder och texter som gör att jag önskar att jag hade kunnat gå på den. Men det bästa var nästan att de lagt ut ett mönster på en 50-tals klänning, omgjord för att passa moderna storlekar. Bara att ladda ned och skriva ut. Suveränt!


(Ladda ner den här!)

Det här med Hägg...

En sak man kan tänka på när man ställer in en relativt starkt doftande växt i ett litet rum som man sitter i en längre stund samtidigt som man arbetar på något som är lite pilligt och koncentrationskrävande att man ofta samtidigt ger sig själv en rejäl huvudvärk. Hägg är uppenbarligen en växt som antingen helst avnjuts utomhus eller i ett större rum än det jag använder som syrum. *lägger i bra att veta mappen i minnet* 

Ibland är det lätt att bli överentusiastisk. Tydligen! 

Min fina bukett har blivit degraderad till vardagsrummet där den står och luktar gott. Vardagsrummet är så stort och luftigt att det knappt märks (tror jag).

lördag på kammaren...

Idag är det en vilsam lördag, vilsammare än vad tänkt. Vi skulle egentligen måla snickerier vita och trappen grå. Men vädret ville annorlunda. Det var visserligen lite skönt att det inte gick att måla idag för igår var vi på grillfest hos ett par grannar och det blev sent och maken blev bjuden på whiskey (Jag blev givetvis också bjuden men tackade nej eftersom jag körde). Vi måste vara väldigt mjäkiga med tanke på hur trötta vi blev när klockan närmade sig tolv då de andra var i full gång och de var ändå i åldrarna mellan 45 och 70. Maken blev trött av all whiskey och jag blev nog trött av att bara se de andra stojja. Jisses! Men trots ålderskillnaderna var det trevligt, jag gillar speciellet en av granntanterna hon är 70 plus men har ändå massor av ungdomlighet och energi. Fasiken vad trött jag känner mig i jämförelse.

Åter till målningsplanerna, vi ber till vädergudarna att morgondagen ger ett mer ändamålsenligt väder. Istället för att jobba på huset sitter jag på min kammare och syr. Tänkte bli färdig med en blus i blå bomulls-bäck och bölja med en fin vit spetskant. Det kommer bli super. Jag älskar bäck och bölja-tyg, det är så skönt, mjukt och fluffigt och så det känns svalt på varma sommardagar. Den här biten är hittad i en av mormors gömmor för en massa år sedan, men jag har inte gjort något på det förrän nu. Även den här gången var det en pyttig bit som precis räckte. Det är så belönande att sy på sådana bitar, det känns så ekonomiskt att använda precis nästan allt av en liten tygbit.



I fönstret bredvid mitt sybord har jag en vas med hägg som jag plockade in på förmiddagen, jag älskar doften av hägg det är så vårigt och snart kommer syrénen som är ännu bättre. Åh, härliga modernatur att tillverka så många härliga doftande blommor, det är så man blir evigt tacksam över att inte vara allergisk så man kan njuta av vårens prakt och härlighet.....



The Changeling....

Jag väntar på att The Changeling ska komma ut på dvd. Har lagt den på "bokad-listan"  på Lovefilm som vi begagnar oss av, väldigt praktiskt när man bor ute i skogen att få hyrfilm neddimpandes i brevlådan faktiskt....Clint Eastwood regisserar med Angeliga Jolie i huvudrollen. Utspelar sig i Los Angeles 1928, Angelinga Jolie spelar en kvinna vars son försvinner och efter flera månaders sökande återförenar polisen pojken med modern, men det är inte hennes son. I den fortsatta kampen för att hitta sin pojke avslöjas en korruption som vida motarbetar denna kvinnas kamp för att hitta sitt barn...

Har ingen aning om det är bra eller ej, men jag brukar gilla det Eastwood regisserar (förutom Millon dollar baby då) och Angelina Jolie är en duktig skådespelerska. Hon är även så jäkla vacker och bara det att se henne i 20-tals miljö gör att jag vill att filmen ska hamna i lådan så snart så möjligt...Gillar den där bruna hatten hon har på sig, klockhatt är så tjusigt, tråkigt nog passar inte jag riktigt i sån annars hade jag haft det jämt. Men, det kanske bara är att jag aldrig riktigt hittat rätt modell. Man kan ju hoppas och fortsätta leta....


Tjyven!

Igår när vi i godan ro gjorde iordning fikat som vi skulle....öh.... fika på till Robinson igårkväll så upptäckte jag att jag närt en tjyv vid min barm. Medan kaffet kokade gick jag in till tv-soffan och ställde fatet med neg.... ähum... "chokladbollarna" på bordet bredvid soffan. Sedan skulle jag hämta kopparna och tänker inte mer på det....Så kommer jag tillbaka till vardagsrummet och ser att en boll saknas. På mattan bredvid soffan står en Grand danois med en märklig uppsyn. Saken är den att hon brukar aldrig stjäla, det är hon ju för fin i kanten för....Trodde vi iallafall...Efter att ha tittat runt lite fånigt och undrat vart den där bollen tagit vägen så tittat jag återigen på hunden. Hon står med huvudet lite nedböjt och tittar ner i mattan.....Skyldig, tänkte jag. Så jag bänder upp munnen på henne och ut åker en hel om än salivig "chokladboll". Hon hann inte ens tugga på den föränn jag märkte att den var borta och när jag väl fått upp ögonen på försvinnandet kunde hon ju inte börja njuta av sin fångst för då hade jag ju märkt det. Ack, stackars hund, för jag märkte det ju till slut ändå och tog den ifrån henne. Efter det gick hon demonstrativt upp och maken och jag fick nöja oss med de "chokladbollar" som var kvar. Hunden stannade på övervåningen under hela Robinson och kom inte ner igen föränn vi skulle gå kvällspromenaden....

Jag undrar om det är möjligt att hundar skäms när de har tagit något olovandes, har svårt att tro det. Oavsett kunde man ju inte skälla på henne för hon såg så söt ut med den där bollen gömd i sin stora mun att jag inte kunde göra annat än skratta och krama om den lilla tjyven...





Mjuka moln och rosa rosett...

I förra veckan sydde jag den här toppen i en fin gammal bomullstrikå som legat i en vrå i nästan 10 år. Tyget är lite besvärlig att sy i för det drar sig åt alla möjliga håll. Men nu tänkte jag att min erfarenhet nog skulle rå på det motsräviga materialet, och det gjorde den. Den är så skön på för tyget är väldigt tunnt, det känns lite som att vara oklädd eller iallafall ha något lätt och fluffigt på sig, som ett lätt moln över huden. Jag blev speciellt nöjd med ringninen, eftersom tyget är så tunt ville jag inte förstöra linjen med en kant i tungt muddtyg, därför jag klippte till en muddkant i samma tyg som tröjan istället och trots att tyget ville vrida sig åt alla möjliga håll så fick jag på den med ett resultat som översteg mina förväntningar.

Rosetten i pastellrosa blev pricken över i och man känner sig lite gammeldags och ljuv när man har på sig tröjan. Det är det bästa som finns när ett plagg inte bara klär kroppen utan även ger en viss känsla, så borde det alltid vara tycker jag.......





Bikini!

Har alltid haft lite svårt att hitta schysst bikini, brukar ofta vara svårt med att hitta en kupstorlek som håller upp behagen utan att se tantig och tråkig ut. För några år sedan hittade jag visserligen en riktigt schysst på Miss Mary of Sweden, men då fick man ju betala ordentligt för det också. Idag hittade jag en jättesnygg bikini, som satt snygg till ett hyfsat pris. På Lindex, handlar nästan aldrig där och blev förvånad över att faktiskt hitta något. Det underlättar ju onekligen lite att 50-tals modet verkar ha blivit lite inne nu på sistone för det gör ju att man lättare får tag på saker som ser ut som man vill utan att behöva leta igenom loppisar och second hand butiker, något som jag är pinsamt usel på. Nä, inga små trekants bikinis här inte, utan en rejält tilltagen bikini trosa och en bh satt förvånansvärt bra. För 129 kr delen tyckte jag det var överkomligt, den fanns även i svart men rött kändes mer rätt. Ska inviga den imorgon, inte genom bad, för det är jag för mycket kruka för men iallafall med solbad. Imorgon, söndag ska jag bara läsa en av mina härliga "romaner" och solbada. Härligt!



(Funderar på att ta bort de tre knapparna och sätta på nya vita knappar, fast på båda sidorna och hela vägen, men har inte bestämt än om det verkligen blir snyggare. Ska klura lite till på det.)

RSS 2.0