Att förgylla sin vardag.....

Har haft lite för mycket att göra nu senaste veckan och har inte helt återhämtat mig från förra veckans förkylning på grund av det. Finns inget mer frustrerande än att vara väldigt trött och samtidigt veta att man inte får vila ut föränn flera dagar senare. Idag är det äntligen den dagen då inget är inbokat så lite vila skulle kunna gå att ordna.  Men då är jag istället så uppjagad att jag vaknar vid sju och kan inte somna om, trots tröttheten är jag rastlös som tusan. Frustrerande då att inte ha lite härligt saftig koisklitteratur att läsa. Det är ju det den är till för (i mitt fall iallafall), att stressa av och få mig att tänka på annat....Men jag tror jag får en i brevlådan idag för jag köpte en Casino roman som jag inte har på tradera i förra veckan. Fantastiskt, nu har jag bara fyra kvar tills samlingen är komplett.

Istället för att läsa om rucklande grevar och oskyldiga damer i nöd så kanske en morgonstrosning i trädgården funkar lika bra. De här vackra blommorna finns därute nu i massor (Vad är det för sort? Några olika slags pingstliljor kanske?), även om det kanske är synd att plocka blommorna, för de håller ju längre om de får stå kvar, kunde jag inte motstå att göra det igår. Det är något speciellt med snittblommor inomhus i buketter. De fyller hela rummet med en honungssöt doft och ger glädje när man tittar på dem. Kristallvasen har jag fått från min mormor, det är så fint när solens strålar förändras genom kristallen och lyser upp duken på bordet. Tänk ändå med vilka små medel man kan förgylla sin vardag!









Kommentarer
Postat av: Carro

Du förgyllde min vardag också med ditt inlägg. Så skönt att ngn annan också är upp tidigt på morgonen. Min morgonritual är komplett - sätter mig vid datorn o kollar av din mail innan pluggeriet sätter igång - och så finns det ett nytt inlägg!!! :-D I like!

Ha en skön dag vännen! KRAM

2009-05-25 @ 08:49:33
Postat av: olivia

Hehe, tack gumman! vad roligt! Hoppas du får en bra pluggdag idag!

Kram kram!!

2009-05-25 @ 10:33:54
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0