Två mot en...

I helgen har vi passat mors djur. Hästar, hundar och katter....De två jyckarna är väldigt förtjusta i sitt mini-däck. Det blir dragkamp mestadels och inte så vidare mycket apport. För om man kastar det "glömmer" de oftast att komma tillbaka med det. Märkligt hur två så små hundar kan vara så starka. För de är ju verkligen jättesmå i förhållande till sin styrka, speciellt om man jämför med våran 65 kilos Grand Danois-dam. Hon har kanske helt enkelt inte den där lek-glöden, för hon föredrar att lunka fram när man är ute och emellanåt kanske leka lite med en pinne eller så...Inget våldsamt som de här två bestarnas framfart tenderar att bli ibland..

Dragleken är inte bara rolig för hundarna utan även ett bra sätt att träna armen på, för efter bara några minuter får man mjölksyra och måste låta småbestarna sköta leken själva...Det är väldigt roligt att titta på, lite som Piff och Puff. För när de inte drar i den båda två brukar det vara Bobby (till höger) som har däcket och springer och retar Emma (till vänster) med det. Han vill både att hon ska försöka ta det och att hon inte ska kunna göra det. Det ser väldigt roligt ut och eftersom hon är hans mor och därmed en lite äldre dam så är hon ju inte heller lika snabb. Orättvist kanske, för Bobby är snabb som en iller, men hon ger sig inte och travar efter sin retsamme son....Och ibland får hon tag på däcket, och då minsann, då släpper hon inte i första taget....



 

 

This weekend we looked after my mothers animals. Horses, dogs and cats. The two dogs really love their mini-tire. It's quite the workout for the arm because they are suprisingly strong. Very strong considering their size, not at all like our 65 kilo Great Dane, but I guess that's because she don't really uses her strenght like these two does.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0