Men vem var det?

Ja vem var det som skymtade på bilden? Jo, det var en liten tjej som vi ska ta hand om ett litet tag, tyvärr inte för alltid även om det var väldigt frestande att bara behålla henne. För har ni någonsin sett en sån söt liten en??

Tre månader gammal Staffordshire bullterrier, vi kallar henne för Daisy fast det är inte hennes stamtavlenamn. Men hon såg ju ut som en Daisy tyckte vi. Hemskt gullig och gosig. Men även med fritidsintresset att bita i allt man kommer åt och bita så hårt så möjligt med de där sylvassa små nålarna hon har i munnen...

Eftersom vi inte ville att hon skulle sitta i bil för länge i sträck tog vi många pauser längs vägen hem. Här tog vi lunchpicknick i den väldigt fina kyrkoparken i Ludvika och Daisy ligger och funderar bakom min handväska...


 


Här kurar hon bakom mig på filten...


 

 

Tills hon slutligen hittade det bästa stället att upprätthålla sig. Vid makens fötter när han vilade efter maten....





So what was that in the previous picture? It was no one else than a little girl we are watching for a while. Allthough we really wanted to keep her, because ain't she sweet? Three months old Staffordshire bullterrier. On the road back home we didn't want the little thing to sit in the car for too long so we stopped for breaks frequently. Here we had our lunchpicknick in a lovely park in Ludvika.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Så söt så. Den skulle jag pussa och gulla ihjäl på en nanosekund!

Postat av: Elin

Men åh så söt. Har en Staffe själv. Dom är helt underbara när dom är så små men vassa tänder har dom allt!

2011-07-12 @ 20:12:15
Postat av: Olivia

Kristina

Ja verkligen, hon är som sötast på morgonen när hon är sömnig och inte kommit sig för att börja bitas än.... ;) Givetvis sover hon i sängen..



Elin

Ja visst är de söta....Ja, hon är inne i en bitperiod nu också. ;)

2011-07-14 @ 16:24:22
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0