Jubileum....

Idag är det exakt fem år sedan jag träffade min man (sånär som på några timmar). Det ska vi fira, lite mjukstart idag med lite vin och snittar till kvällen. Det ordentliga firandet kommer imorgon, för då ska vi åka ned till Göteborg och gå på operan.

Som jag har väntat, vi köpte biljetterna för flera månader sedan och äntligen är dagen snart här.
Det är La Bohème som går, en av mina absoluta favoriter och det känns väldigt fint att se den tillsammans med maken. Vi har ännu inte gått på operan tillsammans så det är verkligen på tiden. Som om inte det vore nog har vi bestämt oss för att verkligen lyxa till det genom att sova på det femstjärniga Elite Plaza Hotell....



 

 

14 månader och tre dagar efter att vi träffats för första gången gifte vi oss...Det här är min favoritbild från den dagen, en djup kyss mellan det nygifta paret. Såpbubblor och kärlek fyller i luften. Härligt!


Today Its five years since I first met my husband. We' re going to celebrate it tomorrow in Gothenburg. A night on the town, first a nice meal at a resturant then a visit at the opera, La Bohème is playing and it's my all time favorite. Super! Then as if that wasn't enough, we're going to spend the night at a five star hotell...Splendid!

The photo is taken 14 months and three days after the first time we met. At our wedding. It's my favorite photo. A deep kiss between the newlyweds. Love and bubbles is in the air! Grand!

Kommentarer
Postat av: Rickard

Grattis på 5 årsdagen älskling! puss!

2010-05-05 @ 11:13:02
URL: http://garagefilosofi.blogspot.com/
Postat av: Carro

Grattis på er sötnosar! Kram Carro

2010-05-05 @ 19:51:16
Postat av: Katrin

Grattis får man säga! Hoppas vi hinner se varandra en sväng i Göteborg, Hör av er när ni kommer ner.

2010-05-05 @ 20:28:53
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Grattis i massor, vilket underbart firande!



Och jag måste säga, din blogg är den roligaste på länge! Jag har precis kollat igenom en stor del av ditt arkiv och oj, vad kreativ du är!!

2010-05-06 @ 22:56:19
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Olivia

Moa



Åh, vilken fin komplimang. vad glad jag blir.... :)

2010-05-08 @ 10:46:15
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0