Finns det något ljuvare än kärlek?

Idag var det en väldigt fin dag här Östergötlands skogar. Solen har lyst i granarna och fåglarna har kvittrat. När våren börjar spricka fram så känns det som om man fylls på nytt av kärlek. Ens slummrande själ börjar vakna efter den mycket långa och mörka vintern. Då vill man fylla huset med smäktande musik och få kärleksord viskade i örat.

Dagar som dessa blir jag så tacksam över att jag hittat min kärlek och att jag har den stora turen att vara gift med honom. Jag önskar att jag kunde få återuppleva den soliga dagen i Juli för tre år sedan då vi gifte oss, dagen gick så snabbt och det kändes som man knappt var medverkande. Men jag antar att det är vanligt att bli så. Eftersom tidsmaskiner inte verkar vara uppfunnet än så får man minnas istället. Titta på bilder och komma ihåg hur omtumlande det var att stå där framför prästen och lova inför ens nära och kära, att älska i nöd och lust......




Det här är en av mina favoritbilder från vårt bröllop, jag har den inramad ståendes i en bokhylla i vardagsrummet, ibland kan jag stanna upp och bara se in i bilden och minnas hur det kändes att bli kysst sådär av sin älskade. Åh,så härligt!
.
Min bröllopsklänning designade jag själv och min mor sydde den åt mig. Det bestod av ett liv i sidenbrokad och en kjol i taisiden. Underkjolen var i grönt taisiden kantad med flera lager tyll i olika gröna nyanser. Istället för slöja hade jag en kort bolero med kapuschong i sidenorganza. Jag har nog aldrig känt mig vackrare än den dagen och att promenera runt på Läckö slott i solen med den berusande doften av gardenia och ros från bröllopsbuketten var ett under av romantik...

Åh, det finns inget bättre än romantik!






(Jag är en sån romantik-junkie.....Men ska man vara hooked på något är det ju lika bra att det är något så härligt som romantik, hellre det är knark....)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är verkligen en dag att minnas. Är glad att jag fick dela den med er! :-D Puss gums, Carro

2009-03-18 @ 19:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0