Nytt för håret...

Jag har letat efter det mest optimala schampot länge och väl. Nu är det dags för ännu ett märke att testas. Eftersom jag helst inte vill ha en hårvårdsserie med en massa silicon och jox i så letar jag helst bland de mer gröna alternativen. Synd bara att jag redan hunnit tvätta håret när posten kom med paket från lookfantastic innehållandes schampoo, balsam och inpackning från Aveda i serien "Damage remedy" för torrt och skadat hår. Det var i valet och kvalet huruvida jag skulle ta den eller serien som framhäver de bruna tonerna i håret, men eftersom sommaren med sol och bad är nära förestående insåg jag att det är nog bättre att ta något med lite mer klös i vad gäller fukt och återbyggande funktioner. Om jag gillar märket ska jag garanterat prova den färgbevarande serien nästa gång.

Det är ekologiskt utan sodium laureth sulfa, låter bra i teorin nu återstår bara att se huruvida hårlängderna blir glada av produktbytet eller ej...Det enda jag undersökt hittills är doften och den var naturligt fräsch, ingen godis eller fruktdoft här inte som de är i många andra schampon. Jag gillar det, föredrar en lite kryddig fräsch doft vilken dag som helst....Åh, jag riktigt längtar tills håret blir smutsigt igen. Tänk va, det är inte ofta man känner så.....



Kommentarer
Postat av: Nadja- En salig blandning

Jag gillar Urtekrams produkter, även de ekologiska!

Det känns som att det tar ett taag att "avgifta håret" från sls... (har provat på "balsammetoden" och gillar det men inte fullt ut) Är dina produkter dyra? Mina kostar typ 85kroner flaskan...



Vad kul att ni har en 142á!!!Lillens pappa tittar efter en sådan! (Vi har en gammal ford mondeo också som vi ska byta ut, ska bara köra veteranbilar och en 142 är lättrimmad och är ju lite säkrare än PV´n)



Du får gärna härmas blink Jag gillar pennkjolar jag med men de är inte så lekvänliga när man har barn... Jag har nästan alltid kjol och behöver lite vidd men inte för mycket...



Häftiht med en Bonneville! Är det en äkta gammal eller är det en nytillverkad? Det är kul att sy sadlar! Lite pillrigt men roligt!

2009-06-22 @ 22:52:57
URL: http://ensalig.blogspot.com
Postat av: Olivia

Ah, jag har läst om dem men inte provat än. Aveda var hyfsat dyrt faktiskt, gick på runt 600 för shampoo, balsam och inpackning. OM de inte funkar ska jag nog prova Urtekram, mycket bättre pris iallafall, hade du ngn favorit av deras?



Ja, maken är en inbiten volvofan, den är fin, men lite skabbig i lacken så vi tänkte lacka om den snart, ska bara skramla ihop pengarna till det först. ;) Så tänkte vi trimma den lite med, toppar ju i 90 nästan och det vore trevligt att kunna få ut lite mer kraft.

vad coolt att bara köra på veteran impad, vi har fuskat och nyligen kompletterat med en V70 från -98!!! ve och fasa, men den är iallafall röd som 142an, så det matchar. Vi är väl inte lika hard core som ni tyvärr :)



Det är en nytillverkad i retromodellen. Grön och fin och bekvämare än de äldre enligt maken, eftersom de tydligen går sönder oftare...Han är inte så haj på att meka, vilket clashar lite med intresset för gamla bilar och sånt ;)



2009-06-23 @ 18:57:21
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Nadja- En salig blandning

Jag har precis börjat med Urtekram faktiskt så jag har inte hunnit skaffa mig någon favorit än... Shampot (björk) kändes väldigt odrygt första gångerna jag använde det men nu tycker jag det behövs väldigt lite för att få de att löddra (kanske en teknikfråga), sedan blev det aloevera balsam, det måste jag vara försiktig med, bara i topparna annars försvinner volymen i håret!

De har en ros-serie, jag ska prova den när mina flaskor är slut (jag är nemligen oerhört svag för rosor!!!)



Att meka handlar om intresse! Alla kan lära sig!!!

Jag är svag för engelska motorer, både bilar och motorcyklar. Där märks stilbrytningen mellan mig och sambon, min dröm är en engelsk sportbil från 30-40talet, han vill bygga en hotrod av en

2009-06-23 @ 19:16:49
URL: http://ensalig.blogspot.com
Postat av: Nadja- En salig blandning

hoppsan! Undrar vad som hände? hmm

nåja, lillens pappa vill bygga en rod av en tudor från 32!

2009-06-23 @ 19:18:20
URL: http://ensalig.blogspot.com
Postat av: olivia

Åh, rosor är en av mina favoritdofter med. ska lägga i minnet tills de här jag köpte nu är slut.

jag tycker ofta att med schampon som inte löddrar hjälper det om man tvättar två eller t.om tre gånger...



Ah, kanske borde jag intressera mig mer också..antar att det mest är en rädsla gör att "göra fel" så man sabbar bilen. men det är väl en process antar jag...Har aldrig provat själv, makens problem är att han blir så förbannad när det inte går som han vill med "tekniska" grejer..hehe, jag får vara delaktig så jag kan lugna honom lite kanske...



Min drömbil är nog en röd amazon med vita däck. Men får nöja mig med vår 142, har ett par riktigt fina breddade plåtfälgar på den, det är ju alltid något. ;) måste hitta en ny ratt till den bara, för det är inte orginal utan en sportratt, omöjligt liten vilket är asjobbigt för armarna. Jag kan knappt parkera med den, man får ta i med "muskel-servon" för kung och fosterland.

2009-06-23 @ 21:10:42
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0