Vikten av rätt våg....

Jag insåg när jag gjorde min sylt häromdagen att jag saknar en köksvåg som är bra och när jag tittade runt på internet lite efter saker att skriva upp på önskelistan (Fyller år snart och maken vill ha tips på saker att skaffa över nätet eftersom vi bor i tjottahejti där det inte finns några bra affärer.) hittade jag en jättefin våg som det verkligen, verkligen stod mitt namn.

Hade inte riktigt tänkt så mycket mer på det där med köksvåg, mer än just då jag gjorde sylten, jag glömde det för att bli påmind igen när jag såg den här godsaken på broarne-lantlig inredning, en internetbutik som jag brukar kolla in på med jämna mellanrum. Den kommer från märket Puhlmann som specialiserat sig på 50-tals inredningsprylar. Ojoj, säger jag bara, skulle vilja ha alla deras saker i mitt kök.

Dessutom såg jag att de inte hade så många kvar, det blir till att verkligen ta fram hund-ögons-blicken och den trutande munnen och förklara för maken att det är en sån jag bara måste få på min födelsedag. Det ligger ju i hans intresse med menar jag, eftersom jag behöver en våg för att baka bättre bullar som han sedan mumsar i sig till eftermiddagskaffet. Måste bara påminna honom om det.

(Bilden lånade jag från broarnes hemsida.)

Kommentarer
Postat av: Nadja

Ha ha ha :D

Jag är uppväxt med att kalla toan för tjottahejti ;)Rättvisande vågar av vikt är viktigt för vikten! Eller nått sånt tjolahopp

2009-08-17 @ 20:45:54
URL: http://ensalig.blogspot.com
Postat av: Olivia

HAHA!!!!

Ja det var inte det jag menade med tjottahejti kan jag lova! vad lustigt det skulle se ut, familjen "toa", lite som att bo i ett trångt studentrum fast värre ;)Ja, jag hoppas den här är bra i vägande egenskap också, för jag föll ju enbart för utseendet. ytlig som man är :)

2009-08-18 @ 06:13:18
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej!!Kom av en slump in på din blogg och fastnade bland alla inredningsinläggen! ;D

...vi har precis startat upp en ny inredningsblogg, gå gärna in och kika!!Ha en kanondag!

2012-04-15 @ 10:19:20
URL: http://jolii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0