angående puben...

En liten notering bara, den där puben som vi funderade på att fixa till i det gamla skolhuset.....Det skulle inte vara en allmän pub dit folk i byggden går för att ta sin fredagsöl. Nej scenariot var mer tänkt såhär. Maken och jag sitter i köket i huset och funderar på vad vi ska göra ikväll, teveutbudet är dåligt och allt det där...Så säger den ene, vi går till puben!! och så går vi tvärs över gården.... :)

Det var alltså mer tänkt som en inredningsfråga än en rörelse alltså. För jag misstänker att en pub i en mörk skog med en halvtimmes färd på grusväg inte skulle bära sig vidare länge. Eller också är det skulle vara värsta grejen som blir jättepopulär. Ett mystiskt ställe dit endast ett fåtal, en väl utvald skara får komma. Mjo, jag tror vi ska hålla det på en liten nivå, där den utvalda skaran i själva verket är vänner som får prova på den mysiga "skogspuben". 

(Maken har även planerat att gå en kurs i ölbryggning. Vilket kommer bli utmärkt, för givetvis måste ju den egna puben servera det egna ölet. Får grunna på hur man odlar egna jordnötter sedan bara så är allt perfekt ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0