Stockholmsresan...

Just det ja, har ju knappt kommenterat resan till Stockholm. Den blev väldigt lyckad, en trevlig minisemester i huvudstaden och vi gick inte på ett enda museum (som annars är brukligt). Den största höjdpunkten var när vi besökte Sivletto, som visade sig vara ett ställe där man verkligen kan få allt man behöver. Både maken och jag kände att nu behöver vi inte gå någonmerstans. Jag fick mig hårblomman jag tänkt köpa och strumporna, inte dom jag först kikat ut utan ett par nätstrumpor istället. Maken hittade en fin Cheap monday-skjorta till hyfsat pris som han köpte med löfte från mig att jag ska sy liknande åt honom att komplettera med. (Han är numer såld på att ha skjorta, mycket skönare (och snyggare) än T-shirt)

Till min förtjusning hade de underkläderna från What katie did som jag spanat på. Det syns konstigt nog inte på deras hemsida men de hade dem i butiken ialllafall. Så nästa Stockholmsresa ska jag spara ihop till en bh bland annat. De är så fina och gör bysten alldeles retro-spetsig. Underkläderna man har på sig gör så mycket för känslan man har och ger en stor lyxkänsla tycker jag. Känner man sig hel och ren så utstrålar man något extra.

Efter Sivletto (Som förövrigt hade jättetrevliga killar och tjejer som arbetade där, väldigt bra service, de hade även frisör som vi tänkte testa nästa gång.) flanerade vi runt i Stockholm, de mysigare delarna, och gjorde mest ingenting. Tog en öl och en ceasarsallad i gamla stan på ett mysigt ställe och tittade på alla turister som flackade runt. Trots att jag tidigare, hett påeldad av min man, som visserligen kommer från Stockholm men aldrig egentligen stått ut att vara där, inte gillat stan måste jag säga att ibland är den inte så tokig. Bara man lyckas undvika hetsen som finns åt det norra hållet och håller sig åt södermalm så är det en väldigt trevlig stad på sommaren. Jag nästan längtar till nästa gång vi åker upp. Jissesamalia!




(Givetvis tog vi inga bilder eftersom vi trodde vi slarvat bort kameran, den var i bilen visade det sig.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0