Mitt rosa lantkök

Maken och jag letar ju (i godan ro) efter ett hus på landet, just nu är jag rätt nöjd i stan men så småningom ska det bära iväg ut i skogarna...Medan vi letar (i godan ro) så ägnar jag mig ibland åt att fantisera hur jag vill att huset på landet ska se ut, framförallt hur vi ska inreda det....Det är redan bestämt att det ska bli ett rosa kök, rättare sagt jag har bestämt. Vad gäller inredning har jag som tur är makten i vårt hushåll, maken har ungefär samma smak så han låter det vara upp till mig hur jag vill att det ska se ut. Desutom har jag ju turen att ha gift mig med en ex. målare som vet hur man gör för att spackla, måla och tapetsera utan att det ser ut som en klant har gjort det...(har blivit upplyst om hur man ser att en lekman gjort det och tvärtom, så nu ser även jag dåligt målade väggar och fult gjorda tapetseringar överallt.)

Tillbaka till rubriken, jag vill ha ett rosa kök. I lantlig "engelsk" stil, pricken över i kommer bli aga-spisen vi drömmer om att köpa till vårt hus. (nu är ju aga-spisar typ de dyraste som finns men, kanske skulle man se det som en investering. Det ligger ju i vilket fall som helst i framtiden så just nu kan man ju fortsätta drömma.)

Hittade några bilder som kändes inspirerande så jag lägger in dom här nedanför.image13

Tyvärr hittade jag ingen bild utan den här glada tjejen på så det fick bli med, hittade förövrigt bilden på en länksida med aga-produkter.


image14

Lite för vitt för min smak, men ändå sådär nästan äckligt sött, precis så man vill ha i sitt lantkök. Gillar hyllorna i bakgrunden. Duken är också väldigt söt, tror det är Laura Ashley.
image15

Gillade den här med, lite trångt kanske men det är fint med tegelväggen och växterna i taket.image16


Det här är också fint. kan tänka mig något sådant fast med rosa köksluckor och väggar. Samma rosa som min margerethe-skål typ.....


image17
....och det här var aga-spisen, fast vi skulle nog välja en svart framför krämfärgad. Kan tänka mig att det lätt ser smutsigt ut annars.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0