Doris....

Jag gillar att lyssna på Doris Day när jag sitter och syr. Det är något så härligt äppel-käckt över Doris Day att man inte kan vara på dåligt humör när man hör henne sjunga.

Den här videon är från filmen Calamity Jane från -53, har faktiskt inte sett hela för efter en stund stod jag inte ut, den är lite "too much" för min smak. Men den här korta snutten är härlig att se på iallafall, det är lite mer lagom att se en snutt bara istället för en hel långfilm. 

Jag tror knappt det finns någon som kan vara käck på samma sätt som Doris Day...






För att väga upp fånigheten lägger jag in ett klipp med en lite mer nedtonad Doris Day-låt. Den här är mysig på ett coctailsätt, man kan nästan se sig själv vid ett sånt där litet runt bord med vit duk, sippandes en coctail, kanske en Side Car med ett körsbär i och Doris Day sjungandes på scenen i en glittrig blåsa framför en flygel..Åh, vad härligt det vore att få uppleva...


Kommentarer
Postat av: Betty Lou

Deadwood stage är en av mina favoritlåtar med henne, har tyvärr inte fått chansen att se filmen, än.

2009-06-02 @ 10:17:04
URL: http://bettylougotanew.blogspot.com
Postat av: olivia

Visst är den härlig, men min favorit är nog ett medley av tre låtar Secret love, who will buy och the 59 street bridge song är med på skivan The magic of Doris day..

tror Calamity Jane går regelbundet på Tcm om du har den kanalen, har som sagt inte sett hela för jag kroknade, men jag kanske bara inte hade rätt humör för att se den när jag började...

2009-06-02 @ 12:34:55
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0