Vävmässa!

Egentligen är det ju onsdag men jag låtsas att det är tisdag och fortfarande syföreningsmöte. Jag har haft det lite hektiskt och inte hunnit ta några foton på den bruna kjolen som jag sytt färdigt. Istället vill jag tipsa alla handarbetsintresserade om Väv 2011 som går av stapeln i Borås med början nu på torsdag och orsaken till att det är lite hektiskt. Det kommer bli massa olika evenemang runt om i textilstaden och framförallt mässan på Åhaga där jag och mamma kommer stå med Färgkrafts monter. Det är alltid väldigt roligt att vara på mässa och Vävmässan speciellt är mycket inspirerande så de närmaste dagarna kommer innebära mycket jobb, prata med folk, inspireras och ha roligt på jobbet. Trevligt värre med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh! Jag har en kompis som precis satt sig på ett tåg för att åka ner till mässan. Är såå avis på er!!!

2011-09-14 @ 09:20:03
URL: http://gronagrenen.blogspot.com/
Postat av: Olivia

Ja, det ska bli jättekul! Det finns så otroligt mycket att se på dessa mässor. Väldigt kul! Du får satsa på nästa gång om två år istället. ;)

2011-09-14 @ 09:39:14
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Evis

Så himla dumt att det var tisdag som jag undervisade i Borås och inte t ex torsdag. I synnerhet som Saxylles fabriksförsäljning har extraöppet pga mässan och jag lider svår brist på tunna ylletyger.

2011-09-14 @ 12:49:20
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: olivia

Åh, ja det är ju klart att det hade varit praktiskt om det kunde sammanfalla.. Synd att jag har alldeles för mkt att göra på Åhaga för att kunna kolla runt på allt som händer i stan.. Tunna ylletyger kände jag helt plötsligt en brist av jag med ;)

2011-09-14 @ 16:06:53
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: CC

Åh vad jag gillar din blogg! Blir så sugen på att själv dra igång med stora kläsömnadsprojekt! Dina kläder är ju underbara!

Kolla in detta; http://www.mobilsyjunta.se/

Min syster (och hennes kollega) blandar gammal å ny teknik. Kanske vore nåt?

2011-09-14 @ 18:33:28
Postat av: Erika

Tunna ylletyger har man väl alltid brist på? Eller? =) Hoppas du får roligt på mässan!

2011-09-14 @ 20:21:58
URL: http://swinginvintage.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0