I skogen...

Under den begynnande hösten har jag fått ett allt större sug efter jordfärger. Brunt, senapsgult och beige. Förr ratade för de alltmer lockande färgstarka valen men nu gör de revansch. Idag körde jag på mer 30-tal än jag brukar....


 

 

 

Håret lade jag med marcel-clips kombinerat med pin-curls. Den senapsgula angorakoftan fick jag hemskicad från Etsy i förra veckan. Skärpet är också nytt, ett fynd från lokala second handen för 20 kronor. Kjolen är min chokladkjol, färdig precis i tid till Vävmässan och redan den stora höstfavoriten. Strumporna köpte jag på Twillfit i Göteborg i förrgår, jag hade ju glömt att packa ett par extra. Så kan det gå, men rutiga strumpor behöver man ju alltid.

 

Today I tried out a more 30s inspired look than I usually sport using my marcel wave-clips and pincurls for setting my hair. The mustard angora sweater is an etsy-find, the brown leather belt I got from the local second hand (very cheply too). The brown wool skirt is the one I made last week and I love it allready. I got the argyle socks yesterday in gothenburg, I had forgotten to pack a second pair...


Kommentarer
Postat av: Katrin

Oj oj oj så snyggt. Det här gillar jag!

2011-09-22 @ 19:01:31
Postat av: Monika

Otroligt fint! Nu känner jag ett starkt behov av att titta in på Twilfit.

2011-09-23 @ 07:31:39
Postat av: Olivia

Katrin

Tack, ja jag gillar det mer... Nu ska det minsann bli mer sånt här i höst! ;) Tack för senast förresten!



Monika

Tack!! ja, de hade lite olika färger också, ska nog köpa på mig ett eller två par till. Rutiga strumpor behöver man ju alltid som sagt. :)

2011-09-23 @ 09:52:41
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Maja

Hi, hi, då blev jag än en gång varse att vi människor är ytterst receptiva och inte alls så särskilt "unika" som vi tror... Jag skrev nämligen just ett inlägg om att jag upptäckt de bruna nyanserna, färger som jag inte brytt mig ett jota om tidigare... Är dagen till ära iklädd en rutig kjol i bruna/beiga nyanser;) Och så går jag in för att läsa din blogg och hittar det här inlägget;) Och du var dessutom före mig! Där fick jag;) Men som sagt var: jag instämmer helt i att den bruna färgskalan är otroligt snygg:) Det bevisar ju inte minst dina vackra skogsbilder!



Hälsningar från Maja

2011-09-25 @ 18:49:01
URL: http://husmorsskolan.blogspot.com
Postat av: Olivia

Maja

Hehe, ja visst är det lustigt. Jag vet inte om det är "inne" med brunt så man sett mer av det utan att tänka på det och helt plötsligt tycker om det eller om det bara är för att det är höst och färgerna blir mer jordiga... Lite roligt, var inne för ett tag sen och läste ditt inlägg faktiskt och tänkte på det, en till som kommit på att brunt är snyggt som tusan. :) Undrar just vilken som är nästa färg man ska "upptäcka". :)

2011-09-25 @ 20:12:40
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Nadja Eleonora

Underbart! Du är ju helt ljuvlig (gillar strumporna, kul detalj lixom -blink-)

Jordfärger är faktiskt fashinerande! (Och särskilt eller just eftersom man kan ådstadkomma de så enkelt med naturliga metoder)

Vad jag ville säga är att du faktiskt passar som handen i handsken i din outfit!

2011-10-02 @ 20:27:54
URL: http://www.ensaligblandning.se
Postat av: Olivia

Nadja

Tack!! Ja, jag gillar rutiga strumpor. De känns så öh, klassiska. :)

Ja, jag upptäcker att det inte alltid måste vara klatchigt. Det är rätt trevligt.... :)

2011-10-05 @ 09:58:49
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0