Grey Gardens...

Grey Gardens är en spelfilm som kom för inte så längesedan inspirerad av en känd dokumentär med samma namn från mitten av 70-talet. Det handlar om Edith Ewing Bouvier Beale och Edith Bouvier Beale, mor och dotter från en gammal socitetsläkt (de var faster och kusin till ännu mer kända Jaqueline Bouvier Kennedy Onassis). Filmen handlar om dessa märkliga kvinnors liv och hur de bodde i en förfallen villa i ett överklassområde i East Hamton på Long Island i många år. Filmen utspelar sig både under 40-50-talet då "lill-Edie" var i 20 års åldern och drömde om att bli skådespelerska och modern fortfarande levde i någorlunda sus och dus i den fortfarande ståtliga villan samt under 70-talet då dokumentären spelades in och de levde under helt andra omständigheter.

Jag tycker bäst om de delar av filmen som utspelar sig under 30-talet, Drew Barrymore är riktigt tjusig och har en hel del fina stasser på sig och väldigt stiligt hår....

 

 
Den riktiga Edie Bouvier Beale var minst lika tjusig i verkligheten som Drew Barrymore när hon portätterade henne.
The movie Grey gardens is a real treat to watch, Drew Barrymore is beautiful, the clothes are spectacular and the story is very touching.

Kommentarer
Postat av: Betty Lou

Måste se den nån dag!

Kate Winslet var ju väldigt lik Edie!

2011-01-31 @ 21:21:30
URL: http://bettylougotanew.blogspot.com
Postat av: olivia

Betty LouJa, det är hon ja...ja hon hade nog passat bra i rollen med...Fast Drew var riktigt duktig hon med...

2011-02-01 @ 08:44:14
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0