Sopplunch...
Till soppan åt vi nybakat surdegsbröd som jag gjorde iordning i gårkväll och som fått jäsa till idag. Det är något alldeles speciellt med bröd som precis kommit ut ur ugnen, som är så varmt att det knappt går att skära och som serveras med smältande smör och lite havssaltsflingor på. Obeskrivligt gott och hade det inte varit för att soppan var så god så hade jag gärna ätit bara brödet till lunch.
Today we had vegetablesoup for lunch, made of potato, carrots, leeks, parsnips, red lentils and garlic. I also added just a pinch of red curry paste..To the soup I served fresh from the oven sourdoughbred, perfect for this cold winter day....
Ser helt underbart ut, när kommer du hit och lagar den ;)
Hehe, snart! Ska faktiskt till Gbg imorrn, men bara över dagen så jag tror inte vi hinner ses, för du är inte i city tillgänglig för en fika vid halv tolv?
samrrigt! jag älskar också soppa så det äts åtminstonde en gång i veckan här hemma... och brödbak! mmm! ofta, ofta! dela gärna med dig av något smarrigt brödrecpet om du vill. det tackar man aldrig nej till=) kram på dig
eddy
Givetvis delar jag gärna med mig av mina brödrecept. Det kommer upp i ett inlägg inom kort! :D