Gamla bilder...

Det blir lite sporadiskt med bloggandet nu eftersom jag har fullt upp med jobb samt att mitt photoshop ännu inte kommit. Så i väntan på mer tid och bildbehandling så bjuder jag på några mer semesterbilder från min Iphone.

Om man är på västkusten måste man äta räkor. Man bara måste! En av favoriterna för mig är räkmackan, både för att jag är en riktig smörgås-älskare men även för att man slipper skala räkorna själv. (Jag saknar tiden då man satt brevid mamma vid bordet och fick sina räkor skalade.) Den här åts på en av kosteröarna tillsammans med en kall öl. Det var en av de godaste måltiderna jag någonsin ätit. Vi var väldigt hungriga och trodde vi skulle få hålla oss vid liv med godis och äpplen, så hittar vi stället som hade dessa goda räkmackor och lyckan var gjord.

 

En Brooklyn lager satt inte helt fel i hettan.....

 

 

Efter denna ypperliga lunch så gick vi vidare till klipporna för flera timmars sol och bad. Härliga tider, strålande tider!

 

 

Some more pics from the westcoast holiday.. On the westcoast it's mandatory to eat shrimp. I particulary like the shrimp-sandwich together with a glass of cold Brooklyn lager it was one of the best lunches ever... After lunch we went to the beach for hours of swimming and sunbathing....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0