Uppsatta lockar...

 

Det här är min favoritfrisyr just nu. Jag lägger håret på "ragrollers" över natten sedan borstar jag ut men sparar de lockar som sitter närmast ansiktet, de vänder jag upp, rullar ihop till rätt sammansatta lockar och nålar fast med hårnålar, sedan fixerar jag med spray. Det lockar som jag sparar hängande kramar jag i lite "curling lotion" i och lite "silkesdroppar" sedan sprayar jag där med....

Det är värt att gå i 17 grader minus utan mössa, eftersom en mössa skulle förstöra alltför mycket. För det räcker med att man bara råkar få en snabb glimt av sig själv i spegeln och ser lockarna för att bli glad. Denna fascination av lockar antar jag drabbar de med rakt hår minst en gång i livet. Jag hade en period som barn då jag alltid önskade mig ett fint lockigt prinsesshår, det gick tydligen inte över helt för nu har det dykt upp igen i all sin prakt....

 


Kommentarer
Postat av: stina

snygging!

2010-02-13 @ 09:22:59
URL: http://www.stina-k.se
Postat av: Olivia

Tack! jag fick till lockarna väldigt bra denhär gången. så har jag lärt mig grejja i Photoshop för att få bättre ljus och sånt,, det är ju skitkul!

2010-02-13 @ 10:48:42
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: stina

Eller hur photoshop är sweet!

2010-02-14 @ 13:54:34
URL: http://www.stina-k.se
Postat av: Nadja

Vilken pingla!

Jag har alltid älskat lockar. och har såklart spikrakt hår :D Men visst har vi tur, vi med rakt hår, vi kan ju lixom välja rakt eller lockigt, på ett helt annat sätt än de med naturligt lockigt ( jag vet att jag är patetisk men man måste ju försöka hitta det positvia, eller hur- hehe)

2010-02-21 @ 15:37:36
URL: http://www.ensaligblandning.se
Postat av: Olivia

Ja, det är klart man ska se det så..och ibland kan det faktiskt vara riktigt snyggt med rakt hår...så tror jag nog att det kan vara lättare att kontrollera ett rakt hår som blivit lockat än en naturligt jättelockigt hår.. :)

2010-02-27 @ 18:17:42
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0