Tre klänningar...

Jag köper ju egentligen inte kläder längre eftersom jag bestämt mig för att bara ha på mig hemsytt eller vintage. Men ibland slår det till och man blir sugen ändå. Nu har jag visserligen ändå inga pengar att handla för, man har ju råkat handla en del tyger den senaste månaden (jo, jag har varit på tygaffären igen några gånger....ojojoj) och den som inga pengar har den får fönstershoppa istället och inspireras. Revampvintage har verkligen en hel del fina godbitar....Vad sägs om de här till exempel!?














Revampvintage really do have a lot of fine stuff....Allthough I don't actually buy so many clothes nowadays since I try to only wear my own designs, it's nice to look and be inspired.

Kommentarer
Postat av: husmodern

Men gaaaad! Fy 17 vad fint, det är ju så man dör en smula eller kanske mycket! Varför har man inga pengar för när det finns så viktiga klänningar att inhandla? Suck och stön.

2010-12-08 @ 18:54:32
URL: http://www.husmodern.com
Postat av: Betty Lou

Jag har en hängselkjol därifrån och det är otroligt bra kvalité så det är värt den dyra slanten. Och äntligen har dom uppdaterat kollektionen, har typ haft samma 2 år typ. Vill ha hur mycket som helst nu

2010-12-08 @ 19:49:31
URL: http://bettylougotanew.blogspot.com
Postat av: Olivia

husmodern

hehe, mmm....precis. Viktiga klänningar var ordet!! frustrerande som tusan.



Bettylou

Jag vet, man vill ha ett exemplar av alla....gillar speciellt 30 och 40-tals kollektionerna...

2010-12-08 @ 20:21:33
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Erika

Tjusiga klänningar! Jag håller dock med om ditt "se och inspireras". Helt ärligt, för de priserna kan jag faktiskt sy dem själv i bra tyger, och då kommer de dessutom passa bättre.

Men väldigt bra sida för att få igång sylusten! =)

2010-12-14 @ 14:17:59
URL: http://swinginvintage.blogspot.com/
Postat av: Olivia

ja, verkligen är det så. När man väl börjat vänja sig vid "specialsytt" till sig själv så duger ju knappt annat... det är ju dessutom roligare att få välja själv.

2010-12-15 @ 07:45:58
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: nilla

hmm.. klänningen längst ner liknar ett symönster jag har, men tror att det är från 70-talet. Kanske måste leta fram det nu för den där blev man ju lite sugen på =)

2011-02-19 @ 21:55:19
URL: http://symonstren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0