en dag i sakta mak...

Idag är en långsamdag, när man tar saker och ting i sin egen takt.

Vi laddar inför en massa åkande fram och tillbaka. Vi ska innan helgen är över ha varit både i Boråstrakten, sjuhärad kallas det visst, och Stockholm. Det blir en del mil, men vi har ju vanan inne.

Till Borås ska vi för att titta på ett hus som var till salu som kanske är intressant. Vi planerar nämligen en flytt till, jajamensan. Den här gången nedåt landet igen. Den flytten är en del i en större plan som maken och jag klurat ut och jag måste faktiskt erkänna att jag är glad att den planen inkluderar boende mer söderut, för jag har uppenbarligen en Göteborgs-kärlek som inte vill ge sig.

Stockholm då, jo det är ju dags att klippa sig igen, så en tur till Sivletto är inplanerad. Givetvis är det också en besöka_de-gamla_gamla_släktingarna_till_maken resa, vi försöker hälsa på makens morföräldrar så ofta så möjligt, men med avstånden blir det inte så ofta som man kunde önska. Men varannan månad ungefär är det vi försöker sikta på. Sen om det drar ut lite mer på det så får det bli så, men eftersom vi ändå är där såpass ofta så funkar det också att klippa sig hos Kajsa på Sivletto. Vi ska även hälsa på goda vänner, kanske gå lite på stan och göra lite allmänt roliga saker.

Vi brukar skoja med en del människor som man inte känner såväl genom att säga att vi måste åka till Stockholm igen för att klippa oss och inte nämna de andra skälen. Det har ibland mötts med höjda ögonbryn och förskräckta utrop. Men med tanke på alla andra tokiga grejer vi gör så borde det väl bara passa in med allt det andra.

Medan jag syr klart linnekjolen som jag ska ha på mig i Stockholm så lyssnar jag på gamla godingar. Den här från -34 är med The Mills brothers "Sweet Georgia Brown". Härlig stämning får man i syrummet med det här i högtalarna minsann...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0