en liten med sylt..

Istället för glass är det väldigt gott att ta lite grekisk yogurt, blanda i lite vaniljpulver och lite socker och äta det med lite sylt, ekologisk vildhallonsylt i mitt fall. Det var rackarns gott!


Kommentarer
Postat av: Betty

ser smarrigt ut. har du ekologiskt vaniljpulver, dvs riktig vanilj, i?

2009-04-25 @ 11:11:04
URL: http://bettylougotanew.blogspot.com
Postat av: olivia

Ja, det är ekologiskt. Kommer i en pyttig burk från Madagaskar, Sri Lanka eller nått. Jättebra och mycket godare än annan vanilj såsom vaniljsocker eller vidriga vanillin. Köpte min burk på Coop, fanns bland bakgrejerna. Har inte sett det på andra affärer som ica och så....

Mycket drygare än vaniljsocker, iofs tog det slut snabbt iallafall...Men det är för att jag gärna överdoserar vanilj ;);)

2009-04-25 @ 11:51:59
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Betty

det var den jag tänkte på. brukar ha i den i vanilj yogurt och så frysta blåbär, får inte nog!

2009-04-26 @ 15:16:52
URL: http://bettylougotanew.blogspot.com
Postat av: olivia

Åh, fasiken vad gott det lät....och jag som har frysta blåbär hemma......mmmmm....mixar du det eller låter du blåbären vara hela...kan iofs tänka mig att det är otroligt gott vilket som....

2009-04-26 @ 16:55:20
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0